Мимо Гарсия

www.mimo.bg
Мимо Гарсия

Епизод на „Без задръжки“ от 4-ти март 2018

Епизодът на #БезЗадръжки от 4-ти март 2018 е наличен вече в сайта:

Мимо Гарсия в кадър от предаването на Наталия Кобилкина „Без задръжки“ по BIT на 4-ти март 2018.
Кадър от 4-ти март 2018, „Без задръжки с Наталия Кобилкина“ по BIT
#сподели

ПОСЛЕДЕН /ЗАСЕГА/ ЕПИЗОД #БезЗадръжки

В световен мащаб ежедневно предаване след предаване се появява. Следват епизоди, подновяване на сезони, напускане на лица, присъединяване на нови, скандали между бивши и настоящи продуценти… За съжаление голяма част от продукциите не биват запомняни и месец след изтичането им в тв канала – никой не ги знае.

И фенове, и хейтъри е редно да признаят, че „Без задръжки“ с Наталия Кобилкина няма как да бъде забравено! Предаването показа множество лични истории и помогна на хората, осмелили се да ги разкажат, както и на зрителите, избрали да прекарват вечерите си не с екшън бози, а със сериозни житейски преживявания.

Тази неделя от 22:00 по BIT ще бъде излъчен последният /засега/ епизод на #БезЗадръжки. На гости е Снежи, която многократно бе част от публиката и подпомагаше всеотдайно всеки един от участниците – бе в ролята на майка на Еми, на Габи, на Мария… Заобичваше ги… Сега самата тя мечтае да бъде родител и да обгрижва рожбата си!

Бъдете с нас!#БенефисБезЗадръжки

 

 

#сподели

#БезЗадръжки епизод с Тонка

Мимо Гарсия на 25-ти февруари 2018 в епизода на BIT „Без задръжки с Наталия Кобилкина“
Мимо Гарсия в BIT „Без задръжки с Наталия Кобилкина“ на 25-ти февруари 2018
#сподели

Всеки се „излага“ в някакъв момент

Позволявате ли си…
Да пеете пред другите, макар и фалшиво?
Да разказвате лични истории и смело да признавате собствените си грешки?
Да се влюбвате по детски наивно без да преценявате и размишлявате дълго?

Тонка каза “ДА” на тези предизвикателства! Запя “Детство мое”, заразказва за прикривани моменти и отключи сърцето си!

Е, да – според нея се била изложила като певица. Ама пък всеки се “излага” в някакъв момент, нали? Един бърка столици за държави, друг не успява да преброи колко точно ресто трябва да му върнат, трети използва думи, които не разбира, за да изпъкне..

Важното е да приемаме собственото си “излагане” и да се стремим да се забавляваме с него, пускайки някоя и друга шега.

Обичайте се, приятели, и не се променяйте заради съседката, дето се оплаква, че виете под душа, а не пеете. Правете това, което сърцето Ви желае!!!!

Гледайте Тонка – тази неделя от 22:00 по BIT в предаването на Наталия Кобилкина Без задръжки с Наталия Кобилкина!

 

#сподели

#БезЗадръжки Епизод на Мария Иванова!

Мимо Гарсия на 18-ти февруари 2018 в кадър от предаването на Наталия Кобилкина „Без задръжки“ по BIT
Мимо Гарсия, в ролята на „баща“, и Мария Иванова танцуват на 18-ти февруари в предаването на Наталия Кобилкина „Без задръжки“ по BIT
#сподели

Танци с Мария

Гледайте тази неделя от 22:00 по BIT Без задръжки с Наталия Кобилкина – гостува Мария!
С нея танцувах за първи път /еее, посещавал съм школа, ама нищо не помня/ – дали се справихме, дали не: разберете сами 💃💃💃💃
#БезЗадръжки

 
#сподели

От Бургас пристига Мария


Приятели, тази неделя от 22:00 по BIT в Без задръжки с Наталия Кобилкина гостува Мария, която пристигна в студиото от Бургас.

Тя изучава “Право”, има план за успешна кариера, но същевременно с това е в щастлива връзка.

Баща й обаче я е наранил като малка и Мария продължава да се бори с това. Благодарение на Наталка – си тръгна изцяло променена!

Гледайте – всеки има онзи момент от детството, който е оставил отпечатък в съзнанието му, и трябва да знае как да се справи с него!!!

#сподели

Епизод на #БезЗадръжки от 11-ти февруари 2018

Мимо Гарсия в кадър от предаването на BIT „Без задръжки с Наталия Кобилкина“, излъчено на 11-ти февруари 2018
Кадър от предаването на BIT „Без задръжки с Наталия Кобилкина“, излъчено на 11-ти февруари 2018
#сподели

СМЪРТТА И СЯНКАТА СЛЕД НЕЯ

Теодора е на 28 и вече е обявила война на демографската криза- с дългогодишната си половинка имат две деца. Макар да са необходими средства за тяхната издръжка, тя не се е предала на сивотата на ежедневието и мечтае да раздава „любов на хората“, уповавайки се на рамото на мъжа до нея за финансова подкрепа.

Теодора се мъчи да успее в начинанието си с всички сили, но една смърт от детството я преследва, превръщайки се в постоянен кошмар… Пловдивчанката първоначално нахакано заяви, че общественото мнение е нещо дребно, но след малко, благодарение на подкрепата на Наталка, си позволи да бъде истинска и да изкаже прикриваните си с години чувства пред света…

Гледайте как Наталия й помага тази вечер от 22:00 по BIT в предаването „Без задръжки“!

#сподели

СКЪПИ ХОРА

СКЪПИ ХОРА,
не знам как да напиша следващите редове. До преди месеци никога не съм допускал, че ще се запозная с Вас, ще Ви допусна толкова близо в душата и дори ще Ви обикна!
Наистина не мога да повярвам, че #БезЗадръжки донякъде, може би, вече е в историята. Или поне в този си … оригинален, неподправен и новаторски формат!
Гордея се, че бях част от Вашата личностна промяна, постигната чрез Natalia Kobylkina!
Благодарен съм, че съдбата ме запозна с нея и промени виждането ми за това – колко е важно човек да има учители, които да го ръководят!!

Емилия Костадинова, скъпа ДЪЩЕ, започнахме с „че ще те бия с пръчка „, а сетне те почувствах като някаква ябълка, откъсната наблизо от моето родословно дърво…

Gabriella M. Penkova, ЕХ, МОМИЧЕ, няма да си простя сълзите, които с моят добронамерен, но необмислен език съм ти причинил! Ти трябва да си все амбициозна!!!

Snezhana Yordanova Снежиии, яд ме е че май твоят епизод няма да види бял свят 😪 Уникално бе да дойдеш отпред и да изкажеш емоцията си!! Бе ми „съпруга“ – емоционална и истинска! Пожелавам ти скоро – щърекълът да те навести от сърце!!!!!!!

Petya Mitkova, SEX BOMBBBB, моййй, вдъхновение моеее! Ти си единствената, способна да прави стриптийз пред всички и да захвърля изцялооо задръжкитеее! 💃💃💃💃 Продължавашшш да действаш по проектитеее!

Krasimira Kalcheva, ерудиранааа жена! Жена със стил, самочувствие и караща ме да възкликна – „Е, такива дами, трябват на света!“!!! Пожелавам ти да си все така пример за женския пол!!!!

Emili Aleksieva Blumenthal, веднъж ми бе „съпруга“, но сълзите ти, до синьатата ми шапка, винаги ще ги запомн!!!!

Silvy Di, ееее, УЧЕНАТАА НАША, дето винажи ни радвааа!!!!!!!!! Ти си БАН-гърл, която ме кара да се заинтересовам от наукатаа!

Rossi Georgieva, бракът не прие, ала пък нещата истински преживя и се надявам да си все така щастлива!!!!

Мария Иванова, май и твоят епизод няма да бъде излъчен! Съжалавям, защото за първи път танцувах с момиче.. Пожелавам на теб и приятелят ти да сте все така сплотениии… Късметлийка си с него – малко момчета биха дошли от Бургас за дамата на сърецто си!

Venera Spasova Vasileva, благодарение на Задръжките и с теб се запознах! Не знам – носиш някаква магия със себе си и се стараеш да правиш нови неща и да си дейна отвсякъде!!!! БЪДИ ЗДРАВА и винаги НОВАТОРСКА!!!

Йордана Димитрова (Yordana Dimitrova) Семейството ти е наистина Образцовоо!!! Щастие е, че се докоснахме до Вас и показахте какво значи Коледен дух!!!!!!!

Evgenia Yordanova Знам, че само веднъж се откъсна да дойдеш при нас, но ми стига, за да знам, че си уникална!!!! Желая ти все така усмивката да не слиза от лицето!!!!

Li Ko Ta Лили, ту идваше, ту не, но пък все ме радваше… И няма да забравя като кажа – „не говори преди мен, „че се чудя какво да кажа“ такъв комплимент не бях чувал през живота сиии!

Кети Рускова Кетиии, аххх, как влизаше в различни ролии! Все се чудя – Теле спикър ли работиш или актриса!!!!!! Ама пък от много ангажименти, не идваше често, но и малкото пъти – бе запомнящао се!!!!!!

Emiliya Boeva, МОДЕЛКЕЕЕ, ти си една от истинските жени на НОВОТО ВРЕМЕ!!!!!! Искренна и чувстваща!!!!!!! Не кукла на конци, а душа на път!!!!1

Louisa Stefanova, промяна №1 в предаването! Личност, която се надавям завинаги да запомни това предаване и да съхрани емоцията, която изживя!!!!!!!!!

Martina Dimitrova Tanja Nikolov първа Ваша изява на българска Земя, помнете този първи път в сърцето си завинаги !! 😙

Най-прекрасните месеци в живота ми, благодарение на ВАС!!! И най-вече благодаря на Veneta Vulkova-Eti за онова знаменателно позвъняване през септември!!! То промени живота ми!! Благодаря на теб и на екипа за изминалото време!!!

… не редактирам написаното, пускам емоцията. …

#сподели