Психология по четката за зъби

http://mimogarcia.blog.bg/lichni-dnevnici/2016/12/11/.1496020

Имате ли фейсбук? О, съжалявам, съжалявам, съжалявам. Съжалявам, че повтарям една и съща дума, но много повече съжалявам, че задавам този въпрос, защото това е все едно да попитам „Дишаш ли?“, „Ядеш ли?“, „Пиеш ли вода?“ – мда, това са си чисто и просто въпроси от серия „Тъпи“ или пък защо не „Малоумни“.

И понеже уточнихме, че всеки има фейсбук и няма нужда да се излагам сега, веднага продължавам натам – скролвате ли новините, които Ви излизат – какъв нов статус този пуснал, къде се тагнал онзи, какво е ял трети – скролвате, скролвате и доста честичко си мърморите под нос: „Ех, този как си живее! Пфу, а аз?“.

Няма, ама няма, ама няма как да не сте забелязали полуголите снимки, които бълват отвсякъде – едно момиче решава до покаже на приятелките новата си татуировка, ама без да иска в кадър попада и сутиена й, който преди малко е разкопчала …. – съвестно момче решава да ентусиазира виртуалните си фенове да тренират повече като демонстрира бицепс, трицепс, ама уморените му от вдигане на тежести ръце се разтреперват и камерата на телефона снима и слиповете му.

Пуста случайност, какво да правим сега? Снимката вече публикувана, лайковете се трупат, коментарите валят повече и от планински сняг – няма да я трием, я!

Най-често тези снимки се практикуват в банята, защото там помещението е по-малко, светлината по-равномерна, абе с една дума – перфектното място за всяко фотограско ателие, не крие никакви рискове, всъщност почти никакви – не трябва да хващаме в кадър тоалетната чиния – това си е същинска ФОТОБОМБА, която е способна да развали всеки краен резултат, да дори при вида на жена с размер на чашката „D“ и мъж с перфектни плочки.

И сега внимание – време е да се съсредоточите – вгледайте се в детайлите на снимката! Искате да разберете дали това момиче обича да чисти – прегледайте дали има петна по плочките или пък на огледалото, дали момчето разхвърля – веднага обостойно преглеждане на пода. Копнеете да поканите красиво момиче на среща, но се чудите какъв характер има, вгледайте се в четката й за зъби:

  • синя – свободолюбива, предпочитано място за почивка през лятото – морето, но не би отказала и екскурзия в чужбина
  • червена – готова е да брани своето, има вероятност да е доста ревнива и да не Ви позволява да си чатите свободно с противоположния пол
  • розова – романтиката ще е с Вас, плюшените мечета ще се превърнат в запазената Ви марка
  • сгъващата се – знак за момиче, което обожава походите в планините и би тръгнала без да се замисли само с раница на гръб и ръката Ви, обхванала нейната

При момчетата – ако етажерката му е пълна с различен набор гелова за коса, дезодоранти, парфюми – влюбен е в себе си, надали би изместила „аз“-а от сърцето му, четката за зъби също дава козове – ако е специален вид с възможност за почистване на езика – наистина е пълен нарцис.

Психология по четката за зъби не е лесна наука, особено по снимка, така че надявай се момичето или момчето на мечтите ти да има качествена камера, следователно скъп телефон. Ако няма – какво се занимаваш с нея/него?! Съвземи се и си легни.

  • и нека не забравяш, че това е написано с хумор, нали? –

Всички права запазени за http://www.mimo.bg-
Ще записваме епизода на #ПолеЗаОтговори тази седмица към 20 вечерта, уау… Темата е неприятна – в какво превърнахме празниците и дали не ги обезмислихме с толково много материализъм. Очаквайте го скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*