Линчувайте педали на воля

Съдът призовава „Линчувайте педали на воля“. Аз така тълкувам нещата, разбирайки, че за жестокото убийство на 25-годишния студент по медицина Михаил Стоянов през 2008, убийците му тези дни са получили 10 и 4,5 години затвор…
Представете си младостта, бъдещето, живота на детето Ви да са му били отнети, защото е заприличал на педал на двама комплексирани садиста!!
Представете си и през какво е преминала майката на Мишо през това десетилетие – дело след дело, явна подигравка и неприкрита арогантност от страна на богатите родители на убийците, които са свикнали да се уповават на портфейла си, а не на морала… Жената е полужива-полуумряла, съществуваща единствено, за да намери едничката справедливост, но и това не получи!

Важно е да се напише и това: първо, сексуалната ориентация е лична работа и никой няма право да се опитва да „прочиства“ и второ, „Линчувайте педалите“ – бързо може да се трансформира в „Линчувайте левскари/цесекари“, „Линчувайте католици/протестанти“, „Линчувайте, Линчувайте, Линчувайте, каквото Ви попадне пред очите“. Този път поздравявам интернет философчетата – във форумите няма жлъч и подигравки по адрес на случилото се. Явно и най-големите циници осъзнават, че няма почтеност в съда и всичко се решава под масата.

Бъдете силна, г-жо Стоянова, не им се давайте!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*