mimo.bg вече е с SSL сертификат : Бизнес чрез наивност

www.mimo.bg не събира, не разполага и не продава личните Ви данни.
Който ме познава – знае колко мразя анкетите с цел маркетингови проучвания и бъдещи многобройни показвания на реклами: за това в www.mimo.bg няма реклами! И няма да има.
Когато нещо ми харесва – казвам, препоръчвам, без да ми плащат. Не се пишат статии по поръчка, както и статии с цел явна/скрита реклама на кремчета, детски апликации и „Бонго“ шашми: това е приложение, при което пращаш име, фамилия и роден град – след малко ти връщат отговор /ясно е преглеждат фейсбука и пишат, ама децата се връзват/ – 4,80 мисля, че беше един СМС. Същинско обирджийство. Някои казват, че е просто бизнес, ама бизнес чрез наивност не бива да се гради! Бизнесът, за мен, е доверие между търговец и клиенти.

Та може би именно Бонго създаде въпросът на поколението: „Да приемеш офертата или не!?“. Няма какво да се лъжем днес тв лицата /например: Зуека, Рачков/ нямат такова влияние като влогърите в интернет. Родителският авторитет, почитта към по-възрастните са заменени с манията по едва навършили пълнолетие младежи, които обаче умеят да създават съдържание, което е подходящо за подрастващите: „Видове бащи“, „Замеряне с яйца“, „Съм/Не съм правил кекс/ял банани/ходил на Марс“. Възрастните се чудят как може да е интересно, но повярвайте и аз съм прекарвал часове в добро настроение след някой друг клип. Решил съм в поредицата „VLOGur“ да Ви представям някои от моите открития и мнението ми за тяхното, в много случаи, позитивно влияние.
Та да се върнем към „Бонго въпроса“: влогърите воюват помежду си – едни са за рекламирането на Бонго, други са против. Аз, лично, бих обвинил създателите на приложението, а не рекламиращите го. В крайна сметка влогърството е професия и за създаването на качествено съдържание са необходими пари: добра камера, осветление, програма за обработване.
Всеки преценява за себе си, разбира се. Аз не съдя тези, които рекламират, но аз не обичам да го правя: www.mimo.bg е място за обсъждане на теми и събития. Честно и без заобиколки.

От днес сайтът е и с SSL сертификат, за да се чувствате още по-сигурни и да се наслаждавате на бъдещите статии, проекти и идеи, които предстоят!
Специално искам да благодаря на ICN.BG, с които работя години наред! Бързи, коректни и точни, на разположение всяка минута за въпроси и помощ. За съжаление рядко се намират такива специалисти вече, но … нека да гледаме позитивно на нещата!

БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ,
МИМО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*