„ЛЕКЕТО“ ПОЧИНА, ЩАСТЛИВИ ЛИ СТЕ?

Седмица без интернет – невероятна почивка от заливащия ни хейт, време да помечтаем за един по-добър свят, който никога няма да съществува…

Обратно в реалността: Емилия, годеникът  й Жорж Башур  и синът му Феди са катастрофирали. За голямо съжаление 19-годишното момче е починало. Трагедията е огромна, но най-важното: никой не е застрахован от подобно „събитие“. Не знам дали има семейство,  което да не е дало „жертва“ при по-лека или по-тежка катастрофа.

Мислим си, че нас няма да ни стигне лошото, но то идва. Идва изненадващо, бързо, отнемащо любимите ни хора, оставящо ни да страдаме. Но с лошото идва още по-лошото: лошите хора, които в последните дни са омърсили изцяло душите си.

Откровено Ви казвам: Мразя ги. Мразя „хората“, които съдят Емилия и половинката й, само защото са успешни. Мразя ги, защото си позволяват да се гаврят със смъртта на едно момче, което тепърва е започвало да живее. Аз съм на 20 и се явявам батко на Феди, не искам и да си представям как бих се почувствал, ако съзра огромна маса от псевдоморалисти да изпитват радост от смъртта ми.

Ясно бе, че интернет философчетата ще обвинят я скъпата кола на тате, я бляскавата кариера на Емилия за случилото се. Но този ураган от мръсотия не съм го очаквал никога. Днешната радост от гибелта на Феди може да се сравни само с „радостта на народа“, когато президентът Плевнелиев загуби рожбата си. Или когато детенцето на министър Московски почина.

DIR.BG:

Гацо: И какво ни интересува, че е умряла някаква тарамбука с връзки с някаква анонимна чалгарка. Да си бяха купили трабант, щяха да са ОК. Ама то снобарията не прощава. Няма жал за такива отрепки.

007: Май приказката ѝ беше до тук

Мен: Голяма работа, за да се убие е карал с поне 200 добре че ни е оттървал от себе си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*