Не се издържа: умират невинни жени!!!

Жестокост е случилото се в Свети Влас: Лиляна е поредната жертва на уродлив комплексар, който не приема раздялата. Този е от тези „мъжлета“, които са послушни хлебарки пред шефа, пред домоуправителя, ала жена си бие на воля, за да се чувства мъж.
Същински изрод! Преследвал я е с месеци, тероризирал я е. Жената е подала сигнал, но после от човещина го е оттеглила.
СКЪПИ ДАМИ, не проявявайте милост към насилника, защото накрая ще отнеме живота Ви! И честно казано има ли смисъл да подавате жалби, върши ли се нещо по тях?

КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЕЛЕНА ВАСИЛЕВА, убита от нещастника „Стойне“? Подава една, втора и накрая бе убита пред десетки хора в ресторант, пред най-близката си приятелка! ЗАБРАВИХМЕ ЛИ ВЕЧЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ?!!!!!!!! Присъдата на СТОЙНЕ – пфуу – 13 години и 4 месеца, повръща ми се от тази присъда, ала и 333 години да му бяха наложили, ще се върне ли Елена, която остави след себе си деца – сираци!!!!!!!!!!!!

Има два варианта: първи, при заплаха, психически или физически тормоз от страна на мъжа /независимо настоящ или бивш/ да се трансформира в затворник за поне десетина година, хем да осъзнае какво е вършил, хем да служи за назидание. Вторият вариант е близките на жената или да пребиват изродите или тя да си плати на наемник. Не се издържа: умират невинни жени!!! ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*