БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДУПЕДАВЦИ

Ние, българите, сме големи нещастници. Искаме някой да ни уважава, НО самите ние не се уважаваме. Големи нещастници сме… 100% .Ще попитате защо – НЯМА ПРОБЛЕМ! ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ.

Тъпите родители непрекъснато внушават  на децата си, че ТРЯБВА ДА НАУЧАТ ПОНЕ АНГЛИЙСКИ ПЛЮС ОЩЕ ЕДИН ЧУЖД ЕЗИК, но редно ли е да ги карат на това преди децата да знаят родния си български език?! ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО Е НАПЪЛНО РЕДНО. В УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО АЗ УЧА – „54 СОУ“- в 9 клас седмично имаме 7 часа английски, 3 часа немски /първи срок – 3 часа, втори – 4 часа/ и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – 1 ЧАС БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! 1 ЧАС БЪЛГАРСКИ ЕЗИК В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ?!!? 

ТОВА Е ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИЯ И С ДРЕВНИЯ, КРАСИВ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Дават ли си сметка тъпите родители и министерството, че децата не са научили български… ТА И ВТОРИ, ТА И ТРЕТИ ЕЗИК… АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АБСУРД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОСВЕН 1 ЧАС БЪЛГАРСКИ , „ЩЕДРОТО“ МИНИСТЕРСТВО Е ОТПУСНАЛО И 2 ЧАСА ЛИТЕРАТУРА!!!!!! ВЪПРОС – КАК ДА СЕ ПИШЕ ПО ЛИТЕРАТУРА  ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ДЕЦАТА НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ПРАВОПИС ДОРИ И 10%??!!!!!

ЦЕЛТА НА ТЪПИТЕ РОДИТЕЛИ Е ДА ИЗУЧАТ ДЕЦАТА СИ НА АНГЛИЙСКИ И ДА ГИ ПУСНАТ В ЧУЖБИНА ДА МИЯТ ТОАЛЕТНИ!!

НО АЗ НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА ЕМИГРИРАМ, ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ПРЕКРАСНАТА СИ РОДИНА И ЖЕЛАЯ ДА НАУЧА ИДЕАЛНО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИСКАМ ПОНЕ 5 ЧАСА БЕЛ!!!!!!!!!!

НЕ ЖЕЛАЯ ДА УЧА НЕМСКИ ИЛИ ПЪК РУСКИ!!!!!!!!! НЕ ЖЕЛАЯ!!!!!!!!! В ГЕРМАНИЯ ИЛИ РУСИЯ УЧАТ ЛИ БЪЛГАРСКИ!!!?

БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОЛЕМИ ДУПЕДАВЦИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*