СКЪПИ ХОРА

СКЪПИ ХОРА,
не знам как да напиша следващите редове. До преди месеци никога не съм допускал, че ще се запозная с Вас, ще Ви допусна толкова близо в душата и дори ще Ви обикна!
Наистина не мога да повярвам, че #БезЗадръжки донякъде, може би, вече е в историята. Или поне в този си … оригинален, неподправен и новаторски формат!
Гордея се, че бях част от Вашата личностна промяна, постигната чрез Natalia Kobylkina!
Благодарен съм, че съдбата ме запозна с нея и промени виждането ми за това – колко е важно човек да има учители, които да го ръководят!!

Емилия Костадинова, скъпа ДЪЩЕ, започнахме с „че ще те бия с пръчка „, а сетне те почувствах като някаква ябълка, откъсната наблизо от моето родословно дърво…

Gabriella M. Penkova, ЕХ, МОМИЧЕ, няма да си простя сълзите, които с моят добронамерен, но необмислен език съм ти причинил! Ти трябва да си все амбициозна!!!

Snezhana Yordanova Снежиии, яд ме е че май твоят епизод няма да види бял свят 😪 Уникално бе да дойдеш отпред и да изкажеш емоцията си!! Бе ми „съпруга“ – емоционална и истинска! Пожелавам ти скоро – щърекълът да те навести от сърце!!!!!!!

Petya Mitkova, SEX BOMBBBB, моййй, вдъхновение моеее! Ти си единствената, способна да прави стриптийз пред всички и да захвърля изцялооо задръжкитеее! 💃💃💃💃 Продължавашшш да действаш по проектитеее!

Krasimira Kalcheva, ерудиранааа жена! Жена със стил, самочувствие и караща ме да възкликна – „Е, такива дами, трябват на света!“!!! Пожелавам ти да си все така пример за женския пол!!!!

Emili Aleksieva Blumenthal, веднъж ми бе „съпруга“, но сълзите ти, до синьатата ми шапка, винаги ще ги запомн!!!!

Silvy Di, ееее, УЧЕНАТАА НАША, дето винажи ни радвааа!!!!!!!!! Ти си БАН-гърл, която ме кара да се заинтересовам от наукатаа!

Rossi Georgieva, бракът не прие, ала пък нещата истински преживя и се надявам да си все така щастлива!!!!

Мария Иванова, май и твоят епизод няма да бъде излъчен! Съжалавям, защото за първи път танцувах с момиче.. Пожелавам на теб и приятелят ти да сте все така сплотениии… Късметлийка си с него – малко момчета биха дошли от Бургас за дамата на сърецто си!

Venera Spasova Vasileva, благодарение на Задръжките и с теб се запознах! Не знам – носиш някаква магия със себе си и се стараеш да правиш нови неща и да си дейна отвсякъде!!!! БЪДИ ЗДРАВА и винаги НОВАТОРСКА!!!

Йордана Димитрова (Yordana Dimitrova) Семейството ти е наистина Образцовоо!!! Щастие е, че се докоснахме до Вас и показахте какво значи Коледен дух!!!!!!!

Evgenia Yordanova Знам, че само веднъж се откъсна да дойдеш при нас, но ми стига, за да знам, че си уникална!!!! Желая ти все така усмивката да не слиза от лицето!!!!

Li Ko Ta Лили, ту идваше, ту не, но пък все ме радваше… И няма да забравя като кажа – „не говори преди мен, „че се чудя какво да кажа“ такъв комплимент не бях чувал през живота сиии!

Кети Рускова Кетиии, аххх, как влизаше в различни ролии! Все се чудя – Теле спикър ли работиш или актриса!!!!!! Ама пък от много ангажименти, не идваше често, но и малкото пъти – бе запомнящао се!!!!!!

Emiliya Boeva, МОДЕЛКЕЕЕ, ти си една от истинските жени на НОВОТО ВРЕМЕ!!!!!! Искренна и чувстваща!!!!!!! Не кукла на конци, а душа на път!!!!1

Louisa Stefanova, промяна №1 в предаването! Личност, която се надавям завинаги да запомни това предаване и да съхрани емоцията, която изживя!!!!!!!!!

Martina Dimitrova Tanja Nikolov първа Ваша изява на българска Земя, помнете този първи път в сърцето си завинаги !! 😙

Най-прекрасните месеци в живота ми, благодарение на ВАС!!! И най-вече благодаря на Veneta Vulkova-Eti за онова знаменателно позвъняване през септември!!! То промени живота ми!! Благодаря на теб и на екипа за изминалото време!!!

… не редактирам написаното, пускам емоцията. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*