СОБСТВЕНИКЪТ СЕ СМЕНЯ – СПОМЕНИТЕ ОСТАВАТ

Собственикът на Би Ай Ти се смени, телевизията ще бъде рестартирана, та затова …

На 27-ми септември за първи път присъствах на записите на предаването на БИТ „Без задръжки с Наталия Кобилкина“. През следващите пет месеца неизменно бях част от всеки епизод заедно с Наталка.

За това време продукцията помогна на мнозина – идваха затворени, а си тръгваха щастливи и открили себе си! Тъжно е ми е, че това вълшество свърши, но винаги ще пазя спомените и те ще топлят душата ми!

Благодаря от сърце на Ети!!! На Наталия!! На целия екип – уникални професионалисти, които създават чудесна атмосфера! Благословен съм, че благодарение на #БезЗадръжки се запознах с Еми, Габи, Петя, Снежи и всички останали приятели!

Скъпи читатели, надявам се, че не съм провалял неделната Ви вечер със словата си. Дано не съм бил изцяло отегчителен. Наистина се стараех да бъда полезен и на гостите, и на зрителите… Ако съм се справил поне малко – щастлив 20-годишен хлапак съм 🙂

Гарантирам, че в предаването на Наталка, нямаше изфабрикувани истории, имахме пълна свобода да говорим каквото мислим, епизодите не бяха клъцкани! Имаше истински емоции на реални хора!!! Дано телевизията продължи в същия дух!

Аз изкарах невероятна школа!! А сега – бъдещето е пред мен, ще видим…

Снимка: YouTube

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*