КАТЕРИЧКИТЕ НА ХОЛИВУДСКИТЕ КАКИ

Тъй като повечето ми приятелки са по-възрастни жени, непрекъснато ми се оплакват: „Оф, никой не наема над 50!“. От една страна такъв тип служителки не вдигат самолета на шефа, а от друга не съблазняват клиентелата.

Няма какво да се лъжем – живеем в сексуално време. Не се интересуваме от качествата на хората, а от възможността да си легнем с тях. Харви Уайнстийн и Кевин Спейси са примери за това. Да, но разкритията за тях бяха използвани за вдигане на рейтинга на неколцина известни и неизвестни „звезди“, които едно време са се съгласили и са се възползвали от интереса към тяхната вагина/пенис, за да се издигнат, а сега се обявяват за жертви.

Това са фиктивни мъченици. Истинските жертви са изнасилваните, неполучили възмедие. Защото няма как да приема за нормално обяснението от сорта „Той щеше да ми попречи за кариерата!“ Майната й на кариерата, драга, ако ще трябва да си легнеш със свиня!

Пиша всичко това, защото тази неделя в предаването „Без задръжки с Наталия Кобилкина“ ще гостува Емилия Боева – стюардеса и модел, която се опитва да пробие в света на голямата мода, но не желае да се примири с тъжната истина, че за да се развива – трябва да изключи емоцията и да си ляга с всеки. Отказва да снима голи фотосесии, работи много, пътува ежемесечно на около 10 полета, взима 2500 евро, получава 600 евро за 6-часова фотосесия, но така или иначе не се превръща в ТОП име.

Няма какво да се лъжем – винаги, когато видим успешна жена, сме убедени, че е била с този или онзи, за да стигне дотам! Приемаме за нормално, че развитието на една дама, зависи от това дали и с колко е съгласна да бъде в леглото. Позволяваме го дружно, дори по адрес на Уайнстийн се чу – „Ох, че му завиждам, колко катерички на холивудски каки на живо е видял!“.

Чест прави на Еми, че идва в студиото и открито говори за несигурността за това с какво иска да се занимава. Че открито заявява, че си е увеличила бюста, за да се чувства добре, но без да преминава границата на естетичност. Че плаче, без да се прикрива. Че е истинска, а не изкуствена кукла от модния подиум.

Гледайте тази неделя от 22:00 по BIT. Пуснете я на децата си и отворете очите им. Нека разберат, че мечтите им за камери и слава, няма как да се осъществят лесно в днешни дни, без да се примирят и да легнат с пореднатата сексуална хиена. Нека открито говорим за принуждаването да си сексуален звезден роб и да се борим срещу тази опасна въртележка!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*