Не само министрите имат грехове

Замисляли ли сте защо онлайн медиите блокират коментарите, когато съобщават за нечия смърт? Ако читателите пишеха „Съболезнования“ нямаше да има нужда от това действие. Но когато интернет философчетата тържествуват зловещо – поне това може да бъде сторено. Не че злобата им ще бъде заглушена, това не е възможно в никакъв случай, но не е редно да се дава трибуна на нещастниците.

Починалият вчера 4-годишен син на министър Ивайло Московски провокира радост и коментари от сорта на: „И богатите също плачат!“, „Платило е за греховете на баща си!“, „Най-сетне и те (властта) да страдат!“. Същото бе и при кончината на сина на президента Росен Плевнелиев и самоубийството на дъщерята на президента Желю Желев.

Чудя се следното – наистина ли авторите на по-горе цитираните „мисли“ се имат за безгрешни? Наистина ли вярват, че само министрите имат провинения?! Та само за това, че се радват за смъртта на нечие дете, трябва да гният в пъкъла! Съжалявам, че живея в една страна с такива. Но трябва да се борим срещу тази пасивна агресия!

Съболезнования на министър Московски и дано повече родители да не преминават през това огромно изпитание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*