2017: РАВНОСМЕТКАТА

Не съм от хората, които непрекъснато мърморят и чакат следващата година да им донесе златната печалба от тотото. Не я разбирам еуфорията и шумотевицата около 31-ви декември. Възприемам това време за лична равносметка за отминалия сезон и за план какво ще напишем и изиграем през следващия.

Отчетът от моята камбанария за 2017 се състои от една дума: „Прекрасна“. Успях да изклася. Това не е личен успех, а общо постижение – всичките ми съученици ме побутваха оттук-оттам – един по химия, друг по математика, трети по история на английски. Завърших 12-ти клас и невероятно, но факт: приеха ме да следвам журналистика в Софийския университет и се запознах с нови, приятни лица – бъдещето на тази страна.

Преустанових работа по един проект, но се появиха много нови предизвикателства. Едно от тях е именно предаването на BIT „Без задръжки с Наталия Кобилкина“, което ме срещна с уникални хора, с които никога нямаше да сблъскъм в нормалното си ежедневие. Благословен съм, че участвам в този формат и се надявам да просъществува много тв сезони!

Тази година моите близки са живи, здрави, успешни и все така любвеобилни към мен, а и аз към тях, надявам се. Преборих се и с най-големия си враг: егото и се научих да изслушвам и приемам чуждото мнение. Създадох приятелства – Емилия и Габи от #БезЗадръжки, запазих стари – Ели. Хубава година!

През новата ми предстои премиера на книга, семинар, както и един моноспектакъл, който се надявам да Ви хареса, приятели! Важни сте ми. Благодаря, че четете опитите ми да пиша. Благодаря Ви от сърце! Развивам активно, благодарение на Вас, и сайта  (www.mimo.bg), и блога (www.mimogarcia.blog.bg), и фейсбук страницата (www.facebook.com/bgmimo).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*