Коледа се превърна в печеливша дата за търговците и снобарско време за потребителите

Ужасно е, че от години Коледа се превърна в печеливша дата за търговците и снобарско време за потребителите. Духът на празника се изгуби безвъзвратно, а забързани купувачи пълнят колички с провизии като за три световни войни и се чудят как да се сдобият с iPhone 16…

Щастлив съм, че съм роден през 1998 и пазя спомени от онова време, когато празникът наистина съществуваше. Имаше истинска емоция, а не фалш и гротеска. Елхите, гирляндите, лампичките тогава бяха добавка, а не основа… И да, подаръците са нещо прекрасно – аз обожавам повече да подарявам, отколкото да получавам, но няма как вещите да заместят топлотата на семейството, на това в рамките на два-три да се отпуснеш и да произнесеш заветното „Обичам те, мамо/татко/дъще/сине/бабо/дядо/скъпа/скъпи“. Не струва пари, но е безценно.

Но макар всеобщо атмосферата да е изчезнала, всеки може да я възкреси в дома си! Направете го, приятели! Пожелавам Ви празници, изпълнени с прекрасни мигове! Разрешете си да дарявате и получавате любов!

Тази неделя от 22:00 по BIT може да гледате Коледното издание на Без задръжки с Наталия Кобилкина. За първи път ще ни гостува цяло семейство – Мисис България 2012 Йордана Димитрова, съпруга й и двете им деца ще ни разкрият как са разпределили многобройните задължения по домакинството и бизнеса, без да загубят връзката помежду си. Йордана преди дни спечели наградата „БГ модна икона 2017“, но това не й пречи да е пълноценна майка и съпруга!

Мимо Гарсия заедно с Мисис България 2012 Йордана Димитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*