„ДУМАТА НА 2017“ СПОРЕД МЛАДИТЕ

Приятели,
изслушайте едно положително интервю – без жълтини!
Главни действащи лица в него са студенти от #ФЖМК, които обсъждат “Думите на 2017 година”. Интересно е да чуете мнението им, спомняйки си какви мечти сте имали на тяхната възраст, какви са били целите Ви и кои от тях сте постигнали.
*
Радвам се, че благодарение на университета се запознах с Калоян Кюркчиев и си върнах вярата в младите.
Той е положителна личност, която споделя открито убежденията си! Също така отказва да се включи в отбора на интернет философчетата, които винаги мрънкат.

Неговата дума за отминалите 12 месеца е “ЗАЕДНО”: обединен народ в името на европредседателството и Григор Димитров, обединени студенти, обединено семейство. Най-лесно е да се хванем за лошото, да плюем, да мразим. Трудно е да се огледаме и трезво да преценяваме нещата.

И не, не съм съгласен с водещата, която контрира Калоян, че е толкова позитивен, защото е млад. Тотално погрешно схващане! Човек не става песимист заради натрупания опит, а заради характера си и липсата на борбеност!

Младите хора като Калоян са кът. Повечето от тях възприемат за нормално да критикуват, да се оплакват и да чакат поредния спасител… Това са получили като урок от родителите.

Именно този тип мислене трябва да бъде изкоренено. Калоян е пример за младежите – затова и открито си признавам, че превъзхожда мнозина /и себе си, естествено, слагам в това число/. Трябва да се учим от такива хора и да бъдем повече #заЕдно, отколкото #ЕдинСрещуДруг. И бъдете сигурни, че тази страна има бъдеще с млади и стойностни личности като състудените ми Виолета, Петя, Хриси, Виктория, Йорданка, Мария, Константина, Таня, Мариела, Стефан  – имащи позиция и желаещи да останат да живеят в България. ИМА БЪДЕЩЕ!

http://bnr.bg/hristobotev/post/100910295/dumite-na-2017-godina

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*