Превръщаме доброволно Фейсбук в наш убиец!

42-годишната жена, която падна от виадукт „Витиня“, оставя 14-годишно момиченце сираче. По предварителна информация е починала, вследствие на опит да си направи селфи – модата за килър кадрите я въведоха тийнейджърите, които се разхождат необезопасени по високи сгради и се катерят върху вагони. Мнозина загинаха от жестоки изгаряния, а в „най-добрия“ случай оставаха инвалиди.

Време е да вземем мерки! Превръщаме доброволно Фейсбук в наш убиец! Желанието да предизвикваме внимание, притъпявайки инстинкта ни за самосъхранение, е пагубно! Нелепата смърт заради една снимка, носи със себе си огромна мъка за близките. Съзирам, че според интернет философчетата жената си го е изпросила, защото е неразумна. Защо не са на същото мнение, когато някой известен се самоубие със свръхдоза?! Тогава го бранят, макар приживе да са го плюли и да са разсъждавали, че не е заслужавал споходилата го слава. Отнет им е шанса да му завиждат…

В конкретния случай обаче се касае за зряла жена, която надали би постъпила така лекомислено, а в „24 часа“ пишат следното: „Мантинелата – прекалено висока, няма как човек да загуби равновесие“. Нарочването веднага на съпруга в убийство е лесно, но нека оставим компетентните органи да се заемат с доказването или отричането на тази версия, и да предпазим следващата невинна жертва от опасната мода.

Снимка: Vocativ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*