Майки и баби умират – непълнолетни ги обират, изнасилват и убиват!

Цингета на 14 и 17г.,известни на полицията с предишни проявления, получаващи помощи, обраха, изнасилиха и убиха 77-годишна жена в Провадия!
Покойницата не само не ги е дискриминирала, но ги е наела на работа – да й пренесат дървата за огрев срещу заплащане!

Алчните и прогнили създания решават, че 20-те лева не са им достатъчни (за такава надница, дървосекачи цял ден работят и товарят камиони) и се връщат в дома на възрастната жена. Взимат парите и ценните вещи, гаврят се с нея и я довършват!

Медиите вече ни подготвят – “По-леко наказание ще имат, защото са непълнолетни”. Карат ни да претръпнем, за да не се възмущаваме тотално, когато след десет години ги осъдят…
Едното момче преди месеци е било малолетно, тогава изобщо присъда нямаше да види, така че да се радваме и на малкото, с което ще ги “накажат”!

Но може би и с условна ще минат – млади са, роми са, работливи са /в престъпния занаят/ – момчета за пример…

И все пак не разбирам – как тези здрави и прави момчета извършват кражби идеално, а не могат да носят отговорност за тях? Единият е почти на 18, но ще му се размине. Но и на 56 да беше – все тая. Тогава щеше да мине метъра с “деца трябва да издържам”, нищо че всичката му челяд пак на помощи ще(ше) да разчита…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*