Животът продължава до последния дъх!

„Възрастта е пречка само за глупаците!“
Повтаряйте си това всеки ден, приятели, и не позволявайте стереотипите на обществото да определят какво трябва да правите и какво не! Омръзнало ми е да гледам как едва навършили 50-годишна възраст жени започват да се обличат в дрехи без деколте, криейки всяка част от тялото си… Кому е нужно това?! Каква е тази логика?

Мъжът й на 80 ставал, ама жената след 40 – пенсията я зове и точка. Да, ама не! Марта Стюарт навърши 76 през август, но дори Снуп Дог е привлечен от нея! Сюзан Лучи скоро прави 71, ала е блян за мъжете! Животът продължава до последния дъх, стига да си позволите това!

Тази неделя от 22:00 по BIT в предаването на Наталия Кобилкина „Без задръжки“ може да гледате Петя Миткова, която на 3-ти декември празнува половин век живот, но си позволи психически да се впусне в страстен танц с 25-годишния стриптизьор Джонсън Тахиров! Тъй като е самотна майка, тя се е лишавала от забавления в младостта, за да може да е до дъщеря си непрекъснато. Но вече птичката отлетява от гнездото, а орлицата остава сама и е редно да помисли за себе си!

Наталия Кобилкина, Петя Миткова и Джонсън Тахиров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*