За пореден път медиите разиграват: „На тъжния български народ – един Гришо му остана!“, цялата еуфория около Димитров ще е невероятно полезна за младите

Цялата еуфория около Григор Димитров ще е невероятно полезна за младите, ако родителите им се поучат от майката и бащата на хасковлията. Надали Мария и Димитър Димитрови са очаквали някой ден синът им да е трети в света, но са го подкрепяли от самото начало, давайки му своя кредит на доверие.
„Тенисът е до време, какво ще правиш после?!“ не са го питали, не са го убеждавали да се откаже. А всеки човек, особено детето, трябва да знае, че зад гърба му са родителите – независимо дали сигурни или не в начинанието, с което се е захванал.
Няма да си кривя душата – не гледам спорт и не съм въодушевен, но се възхищавам на това как едно обикновено момче с обикновени родители доказа пред себе си и тях, че може.
***
Грешно е обаче непрекъснато да се повтаря, че българите може да се гордеем само с Гришо. Как така?! Всеки човек, ако прави това, което обича, трябва да е доволен от себе си! Удовлетворението не се намира само под светлините на прожекторите! За пореден път медиите разиграват ненужни драми: „На тъжния български народ – един Гришо му остана!“… Хайде стига, бе…

Снимка: Гугъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*