ЖЕНИ, РАДВАЙТЕ СЕ! МЪЖ /СТРИПТИЗЬОР/ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В „БЕЗ ЗАДРЪЖКИ“!

-ЖЕНИ, РАДВАЙТЕ СЕ! МЪЖ /СТРИПТИЗЬОР/ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В „БЕЗ ЗАДРЪЖКИ!“ ТАЗИ НЕДЕЛЯ!-

Когато видях Джонсън да влиза в студиото на предаването на Наталия Кобилкина „Без задръжки“, което се излъчва по BIT, в миг се сетих за „Малко коте, секс има ли?“. Така очаквах да се обърне или към Наталия, или към мацките в публиката.

Първоначално, той играеше ролята на „лошото момче“, което се хвали пред приятелите със завоеванията си, пращайки им снимки на тази и онази, с която е преспал. Нуждата да изпъква и да се отличава от семейството му го е тласнало към решението да не продължи семейния бизнес. А и да се насочи от работата на тракторист в родното място към професията фризьор в големия град, който си пробива път към филмова кариера. Джонсън също сподели как се медитира, докато караш трактор, както и любопитните предложения, които е получавал от жени, когато е работил като стриптизьор /ЗА ТОВА МУ УМЕНИЕ ПО-СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ – 26.11.2017!/.

Наталия обаче извади истинската му личност, лишена от маските на „съвременния мачо“. Обясни му как да си намери истинска половинка, която да е до него! Уникална трансформация ще може да наблюдавате тази неделя! Гледайте от 22:00!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*