УБИЕЦЪТ НА 11-ГОДИШНАТА НИКОЛ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА

#НиколЙончеваСправедливост

Не зная защо, но у нас и по света ликовете на жертвите биват излъчвани и публикувани навсякъде. Знаеш имената им, възрастта им, къде са учили, с какво се занимават – пълна биография на житейския им път, понякога макар и плашещо кратък, като в случая с Никол Йончева, която беше убита на 11-годишна възраст.

Престъпниците биват крити като съкровища в пещерата на Али Баба. Никой не знае нито физиономиите им, нито миналото им, но не това от полицейските архиви, а от нерегистрираните продажби на трева, кражби на продукти от магазините и побоищата, в които са замесени. Най-много някоя по-достойна медия да ни съобщи инициалите и това е.

Видях снимки на Никол Йончева – прекрасно и лъчезарно ДЕТЕ, което щеше да порасне, да завърши училище, да намери своята професия, да срещне половинката си… Сега няма. Сега ще бъде погребана и забравена от обществото – всяко чудо за три дни и до следващото такова. Майка й, баща й, роднините й, приятелите й ще страдат, ще плачат – няма вече за тях радост, но няма да са последните, защото…

Никъде не могат да бъдат намерени снимки на 15-годишния пикльо, който извърши това жестоко престъпление. Той е бранен от закона – бил непълнолетен. МОЛЯ?! Разхождащ се с нож нещастник, който коли наред, каква защита трябва да има?! Нека бъде изобличен. Вместо да се взимат интервюта от съседите на Никол, питайте неговите познати какви ги е вършил – ще е интересно със сигурност.

Такива гаменчета започват с измъчване на животни, преминават през малтретиране на беззащитни, организират крупни обири и завършват с изнасилване и убийство. Схемата е ясна – една и съща от доста години.

Учудих се на медиите преди дни, когато стана известно, че 17-годишният Муса Укабир е един от организаторите на ужаса в Барселона – позволиха си да го покажат, почтено забравиха да цитират измислените параграфи, че е под 18. Какво КАТО Е – след като няма жълта книжка, може да отговаря за действията си, нали?!

Хайде, нека и нашите медии сторят това – покажете непълнолетния убиец! Да видим този СМЕЛЧАГА, който убива заради едно наргиле. Надявам се журналистите да осветлят случая. Интересно ми е каква присъда ще получи – условна, една седмица, един месец?!

Това момче задължително трябва да гние в затвора – ако не, нямаме никаква нужда от съд.

#НиколЙончеваСправедливост

Публикацията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/08/21/.1563237

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*