ХУБАВАТА ЕЛЕНА НА СТОЙНЕ

Поредната невинна жертва – не на терористи, а на мъжа, от когато има две деца – това е равносметката за случилото се с Елена Василева, която бе убита от съпруга си Венцислав, известен повече като Стойне.

Всички сме чували за хубавата Елена и за легендите, свързани с Троянската война, ала кой и по какъв начин се грижи за жените, преследвани от ревнивите си половинки, дори когато вече официално са се разделили с тях?! Мине, не мине и се случва трагедия – превъртява някакъв, че друг заглежда бившата му, зарежда пистолета и изпразва пълнителя в нея.

Днес си говорих с приятелка, чиято колежка преди години бе убита от  гаджето си, което сетне се самоуби. От уважение към паметта на въпросната няма да спонавам имена, макар че случаят бе нашумял – медиите жужаха със заглавия: „Сензация!“, „Шок!“, „Семейна драма!“. Никой обаче не се задълбочи във важното – жените, жертви на преследване, получават най-много ограничителна заповед и дотам. Лист хартия без никаква стойност, защото за изродите това няма значение.

На такива мястото им е в затворите, а не по стрелбищата, където усъвършенстват стрелковите си умения. Тук задавам и още един въпрос – знаете ли как се получава разрешително за притежаване на пистолет?! Като че става въпрос за детски атракцион – влизаш, някакъв мърморещ и незаинтересован лекар претупва нещата и готово. Е да, понякога ти отказват – на мой познат му забраниха да си вземе пистолет заради участие в масов бой през студентските години, АМА изненада – разрешиха му да има ловна пушка, защото плаща всяка година билет.

Да, и аз съм от хората, които се чудят защо жените търпят години наред физическо и психическо малтретиране, но когато направят важната крачка да напуснат мъчителя си, какво им гарантираме ние като общество?! Животът им е застрашен, а децата им често остават пълни сираци!

64-годишният изрод Венцислав отне не само живота на 42-годишната Елена, но съсипа животите на двете им деца! Без да се замисли – като същински Шерлок Холмс – следил въпросната със ситроена си, влязъл в кафене и я убил – как е посмяла да го напусне!?

Коментират някои 22-годишната им разлика във възрастта, но нека не го правят – любовта не пита, а Еманюел и Бриджит Макрон са достатъчен пример, за да не се ровим в чувствата на хората. А и когато са се запознали, Стойне е бил на 49, а Елена на 27.

Но комплексите на Венцислав са го превърнали от любим в тиранин, който се е вглеждал във всеки познат на Елена, съмнявал се е във всеки нейн поглед към сладкодумния сервитьор, дразнел се е от всеки нейн жест към съседа от втория етаж и в един момент буквално е загубил контрол.

И Елена напълно нормално го е напуснала, но той не я е превъзмогнал. Ясно е, че няма да бъде осъден – ще го обявят или за невменяем, или за депресиран съпруг, който е страдал от синдрома на комплексирания мъж. А и нали знаете за размотаванията на делото на акушерката, пребила бебето Никол. Какво да очакваме като отношение от адвокатките към хубавата Елена на Стойне, може би някоя от тях ще се влюби в „горкия“ Стойне и ще му пристане.

Статията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/08/19/.1562840

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*