НАС, КЛИЕНТИТЕ, КОМИСИЯТА НИ БРАНИ, А ТЯХ, ТЪРГОВЦИТЕ, ИНСПЕКТОРИ ГИ ЯЛИ!

Откъде-накъде ще проявяваме коректност по отношение на търговеца, хотелиера, ресторантьора?! Резервираме маса за десетима, отиваме петима – какво от това?! Никакъв срам не изпитваме, че празните места не носят оборот за цялата вечер докато се наливаме и се забавляваме. Не, не че не сме могли да телефонираме по-рано, ама защо да си правим този труд?! Нас, клиентите, Комисията ни брани, а тях, търговците – инспектори ги яли! Пука ни за тях!

Ама че се държим арогантно, като че сме хванали Господ за шлифера и изживяваме комплексите си за сметка на беззащитните сервитьори, няма значение! Детето ни чупи чаша след чаша – господата ще търпят, инак Комисията ще ги опраска! Пфу – замериса – върху масата сменяме пелената, нито гък да не сме чули от управителя, защото пускаме сигнал на секундата през телефона. Мобилни сме, алоу!

Крещим, пречим на останалите гости – нали Бай Ганьо ни е сънародник? Моля?! Некъв си позволява да ни прави забележка!??? Мале, мале, мале, са ще видиш как ще ти спретнем бърз black PR! „Не ходИте в този ресторанД ще си развалитИ вечерта най добре да оДиме да мЕтаме САЛФЕТКИ“.

Пускаме бомбата в медиите, разваляме имиджа на бизнесмена и се скриваме. Типично по български – гледаме сеира, пием вино с бира и се наслаждаваме на добре организираното театро!

Автор: Мимо Гарсия / всички права запазени за http://www.mimo.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*