Кандидат-директор на БНТ ще спира спортните новини и ще мести „Лека нощ, деца“ в 2 часа заради нощно изпускане

МИМО ГАРСИЯ ЗА ШЕФ НА БНТ!

В България всеки се опитва да те прецака – това отдавна го знаете и нищо ново няма да Ви кажа! Вчера пристигам в 17:17 в СЕМ и една намръщена служителка ми подвиква: „За какво сте тук!? Затваряме, трябва да бързам да си гледам повторението на турския сериал“.

Заглеждам я учудено, надувам се високомерно – не ми се получава много – височината ми от 1, 65 см. не е достатъчна, ала отговорям: „Идвам да си подавам документите за конкурса“.

Друга, по-възпитана служителка, но с исполински ръст, който ме депресира, ми предлага бонбонче: „Тук няма конкурси за детски рисунки, момченце.“ Задавям се в сълзи – не ми расте брада, нисък съм, дебел съм, ама чак дете да ме изкарват, прекаляват. Събирам сили и извиквам: „ИДВАМ ДА СТАВАМ ШЕФ НА БНТ-ТО, ЧУХТЕ ЛИ?“

Любителката на сериали изпуска няколко папки – „Вие шеф на БНТ? Това не можеше да се случи, ако ще държавата да Ви принадлежеше – нямате нито образование на тази възраст, нито стаж, още по-малко идеи в главата. Отивайте на детската площадка“.

Въздъхвам и крясвам – „Дайте ми шанс, иначе ще заведа дело срещу СЕМ, че ме дискриминира! Аз имам мания да следвам знаците и любимите ми числа са 1 и 7! СЕМ ще бъде разтърсен/разкъсан/разтурен, ако не признае правото ми на любими числа.“

„Маро, пусни го ма, сериалът ми започва, краката ми оттекоха!“ – пъшка тв маниачката, а женската версия на Голиат се замисля – „Гано, дай верно да направим изключение, едва си намерих мъж, който би излязъл с висока 1,98 см. дама на 10 см. ток, не мога да го изпусна, трета котка сменям, откакто напуснах алергичния татко“ (тук аз се удивлявам – котките живеят средно по 12-16 години, ако от двайсетгодишна живее сама и има котка, е горе-долу около 56-60-годишна, а не й личат – високите не стараят бързо, бе!).

Мара и Гана седят зад гишетата, взимат ми папката и ме регистрират и изведнъж справедливостта в тази тъжна България възтържестува. Предлагам Ви статия, публикувана във вестник с тираж два броя на ден:

„Мимо Гарсия е десетият кандидат за генерален директор на БНТ

Комплексираният дръндьо с цайси Мимо Гарсия е десетият регистриран кандидат за генерален директор на БНТ. В 17:17 на 17-ти юли 2017 той се появи в сградата на СЕМ, придружен от грозната си котка без козина. Служителите приеха документите му, тъй като е обяснил, че любимите му числа са 1 и 7. Те като истински човеколюбци не са пожелали да убият мечтата му и да предизвикат в него депресия.

Заклетият егоист Гарсия обясни, че мести детското предаване „Лека нощ, деца!“ от 19:45 в 2:00, когато си ляга. Тъй като Мимо страда от хронично нощно изпускане, в 3:50 и 4:10 ще има повторения.

Ранобудният кандидат-директор желае в 5:30 на екран да върви сутрешният блок „Денят започва“, а „Дързост и красота“ да се излъчва от 8 до 12 – в тези часове директорът няма да приема посетители, тъй като ще се наслаждава на поредната сватбена церемония на Брук Лоугън или изневярата на Ерик Форестър.

Спортните новини и всички предавания на такава тема ще бъдат свалени от програмната схема на телевизията, тъй като Мимо Гарсия страда, че има сланинесто тяло, заема две седалки в метрото и не желае да го комплексират „някакви батки на химии“ по негови собствени думи.

Мимо Гарсия ще отдели от бюджета на БНТ достатъчна сума пари, за да субсидира издигането на негова статуя на мястото на развалината пред НДК-то. Кандидатите за обществената поръчка трябва да съумеят да представят Мимо Гарсия с тяло на Брад Пит и очи на Иън Сомерхолдър.

Всички по-красиви и по-умни служители на БНТ ще бъдат уволнени – това означава абсолютно всички. На тяхно място ще бъдат назначавани хора, които са се подложили на пластична хирургия, за да се доближат максимално до външността на Мимо, но може и малко по-грозни.

Нови предавания ще бъдат: „Бързо, лесно и вкусно за Мимо“, „Още от Мимо“, „Мимо по света и у нас“.

БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ще е и с нов домейн WWW.BNT.MIMO.BG

Статията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/07/18/.1557350

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*