Турни ми, мамо, силикон, па ме хвърли на смет!

В изминалите дни телевизиите и социалните мрежи отделиха огромно внимание на женската гръд. Разбира се, че не става въпрос за скучните, обикновени, бедняшки гърди. На показ/почит бяха силиконовите гърди.

Притежателките им се чудиха как да ги разголят още и още, и още… Не отказваха на никого да ги опипа, но пък същевременно с това твърдяха: „не щем да ни ги барат старци“. За спонсор на прелестите всички силиконки обявиха мама и татко (какво съвпадение!), ала така и никой не се осмели да ги запита: „Какво работят Вашите, та могат да отделят 10-15 хиляди лева, за да ги инвестират в гръдната ти обиколка?“.

Онзи ден по NOVA говорих колко е важно да бъдат канени историци, математици, художници, писатели в българските училища, но установих, че съм назадничав – най-добре е да се повявяват гърлите с напръщали бюстове и пластичните хирурзи – хем момиченцата ще получат съвети как „мама и тате“ да им подарят гърди, хем момченцата ще плакнат око.

Сигурно е много приятно единственото качество, което имаш да са чифт цици.
И тези цици да ти изкарват за две-три вечери многократно парите, които една учителка получава за цял месец. И тези цици да ти осигуряват почивки по най-екзотичните дестинации. И за тези цици да получаваш и награди.

Положението е – „Турни ми, мамо, силикон, па ме хвърли на смет!“

Автор: Мимо Гарсия / всички права запазени за http://www.mimo.bg

Разсъждението също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/06/12/.1551403

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*