На море в България пристигат само алкохолици, наркомани и комплексари

За огромно съжаление на море в България пристигат само алкохолици, наркомани и комплексари. Цените са им евтини и им дават възможност да се почувстват за седмица-две БОГАТАШИ, които пъхат по сутиените на разните „певачки“ двайсетачки, наливат се с евтини спиртни напитки, друсат се с това, което успеят да си осигурят и от време на време пребиват някого, хей така, за удоволствие.

Българите масове не посещават Черно море заради: мръсотията, кражбите, нереалните цени, но най-вече от страх – току-виж бъдеш нашамаросан или наюмручен, ако се срещнеш лице в лице с кретени, които са си повярвали, че тук са нещо, защото в собствената си държава са нищо – там ближат обувките на началниците си, а у нас се гаврят със служителите на хотелите и изпитват наслада от това, че имат лев-два в повече.Понеже вечно се прехласваме по чужденците и обвиняваме нашите колко били зле – на Ви сега – и при нас има бели и черни овци, и при тях има, но за съжаление заради такива черни /собствени и чуждестранни/ овци – нормалният българин не желае да ходи на българските курорти. Чувства се отвратен от това, че чужденците и един фас не хвърлят по родните си улици, но тук обсипват пясъка и с фасове, и с празни бутилки, и със семки. Ясно е, че и българите го правят, но те поне не се опитват да раздават морал и да се чувстват за по-велика нация.

Защо да съдим българите, които предпочитат гръцкото, турското или което и да е море? Те може и да не са патриоти, но поне си осигуряват адекватна почивка.

Автор: Мимо Гарсия / всички права запазени за http://www.mimo.bg

Статията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/06/06/.1550418

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*