Помиярът, ритал и потрошил възрастната жена, се измъква

Хора, ние сме лудите!
Ние търпим своеволията на разни опасни индивиди, които се разхождат сред нас и си търсят поредната жертва, на която да осигурят няколко месеца престой в гипс или директно да я изпратят на оня свят.

Чувствам се наистина безпомощен.
Чувствам се наистина малоумен.

Един млад мъж извърши чудовищен акт – нападна 72-годишна жена, счупи й таза, връща се няколко пъти, за да я доубие с паве, а сега ще се отърве и дори ще бъде пазен от закона, „защото бил с шизофрения“.

Ами като е с шизофрения – защо се разхожда свободно?! Защо?!
За да си доставя удоволствие, като измъчва възрастни хора ли?!

Разни интернет философчета тръбят, че този трябвало да бъде спукан от бой!
Да, за пореден път в милата ни родина решаваме всичко с агресия.
Злобата извира от душите ни и се чудим срещу кого да я насочим.

Дали ще бъде възрастна жена или шизофреник – карай да върви!
Важното е да има бой и да се чувстваме силни.

Преди малко в сайта на БТВ прочетох, че е бил пребит един нигериец. Заслужил си това наказание, защото е чернокож. Майката на помияра, ритал и потрошил възрастната жена, го оправдава с болестта му. Какво оправдание ще дадат майките на индивидите, които са пребили чужденеца? Сигурно ще кажат, че са се уплашили от цвета на кожата му и са си помислили, че това е някакво нашествие.

Нормалните станаха луди. А лудите станаха нормални.
Това е положението.
А как иначе да бъде, след като масмедиите канонизираха за светци „героите“, които връзваха ръцете на бежанците със свински опашки.
А как иначе да бъде, след като родителите още възпитават с юмруци, а не с благи думи.

Не знам дали Вие сте изгледали клипа с възрастната малтретирана жена, но това не може да бъде описано с думи. Помиярът ту тръгваше, ту се връщаше. Явно беше недоволен, че старицата още диша. Че не е успял да си свърши работата докрай. Сигурно в това време е разсъждавал дали ритникът му е бил точно премерен. Ала си беше точно на място. Тя, жената, се строполи като чувал с картофи. За малко не си разби главата в тротоара.

Защо в съзнанието ми се натрапва аналогията с българина, който в Берлин изрита в гръб момиче по стълбите на метрото и то прелетя 7-8 стъпала?! В това отношение си имаме и международни прояви! Честито да ни е!

Да се върнем към случката в Бургас: всички гледаха отстрани и се надяваха да бъдат подминати от „Властелина“ на спирката.
Е – този път се отърваха, но утре не се знае къде ще ги срещнат мускулестите на деня и колко тупаници ще им нанесат.

Не оправдавайте чедата си за такива постъпки, за да не се налага да берете душа в болница заради нечии други чеда, оправдани по същия начин.

Автор: Мимо Гарсия / всички права запазени за http://www.mimo.bg

Статията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/05/17/.1547299

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*