В момента всички трябва да подкрепим Джокович, защото Австралия се подигра с него

Няма никакво значение дали ни вълнува кариерата на спортиста Новак Джокович. В момента всички трябва да подкрепим човека Джокович, защото извършеното преследване спрямо него от страна на Австралия е чудовищно.
Един велик тенесист бе хвърлен в хотел за бежанци, бе многократно пресиран, заплашван, едва ли не персона нон грата. И да, има значение, че е Новак – след като с него постъпиха така, с всеки неизвестен ще постъпят още по-мръснишки.

Да, използваха го като Плашило за пред цялото население: „С него се разправяме грозно, та с Вас ли няма?!“. Всъщност те го и правят. Наша близка не можеше от Сидни да отиде в Мелбърн при дъщеря си и внучето ѝ повече от година. Рестрикции, рестрикции и пак рестрикции! И после австралийските власти имат наглостта да назидават останалия свят по въпросите за свободата?!

Впрочем, като се замисля, след случая „Джокович“ разбрахме, че Австралия извършва системни престъпления спрямо хора. Първо, тя се гаври с нежелаещи да се ваксинират и да носят лицеви парцали. Второ, оказва се, че в мизерни дупки, наречени хотели за бежанци, с десетилетия гният личности, заблудили се, че могат да бъдат щастливи на континента-държава.

Здравният фашизъм показа, че не може някакви страни, в които охраняваха с автомати гражданите да не излизат на разходка след малоумно въведен вечерен час /Германия, например/, да ни четат конско що са човешки права.

Хайде вече се вземем в ръце: да започнем да живеем спокойно, да не бъдем принуждавани да влизаме в скандали заради лицевите парцали, както и да има карантини, които спазват само политиците, защото ги следят мисирките.

И нека накрая завършим с усмивка – мой модел маска. 😉