Плажуващите студенти в Студентски град в ролята на мащехата на Пепеляшка

Ако все още някой от Вас не е разбрал КОЛКО ВАЖНО СЪБИТИЕ е абитуриентският бал – време е да научи КОЛКО ВАЖНО СЪБИТИЕ е абитуриентският бал.

Ама защо сте останали с убеждението, че младите не са сърцати?!

Ама защо сте останали с убеждението, че младите не са готови да подадат ръка в труден момент?!

Ама защо сте останали с убеждението, че забавленията на младите се състоят само и единствено в алкохолни запои?!

В много голяма грешка сте!

Днешните младежи са и сърцати, и готови да подадат ръка в труден момент, и готови да зарежат собствените си алкохолни запои, за да спомогнат за чуждите алкохолни запои!

Бъдете много спокойни – бъдещето ни ще бъде перфектно – благодарение на тях!

Една огромна инициатива се разиграва около нас –
днешните младежи са готови да дарят одеждите от собствените си балове, за да зарадват сегашните абитуриенти, които нямат финансова възможност.
Днешните младежи са готови да се превърнат в професионални шофьори на собствените си коли, за да зарадват с тях сегашните абитуриенти, които нямат финансова възможност.

Всички изглежда много хубаво, ама много хубаво не е на хубаво.

Ако се разходите из Студентски град – ще се запитате дали се намирате сред студенти или сред плажуващи. Кафенетата – пълни, заведенията – пълни, летните градини – пълни, цигарите в устата, наргилетата до масите, спиртните напитки заместват кафетата от сутринта, разни девойки тен събират (вместо на солариум да ходят), разни младежи свиват джойнт – рай.

Да, родителите на тези хубостници им плащат да бъдат студенти, но какво да се прави – забавлението винаги е по-важно от учението.

Да, родителите на тези хубостници им плащат бензина на колите, но какво да се прави – рекламата е най-важна.

Все пак – представете си една мацка трябва да избира между двама: и двамата нацепени, чудещи се как да демонстрират физиката си, и двамата със скъпи коли, ама единият от тях дарител бил, колата си дал на беден зрелостник – няма как – доброто трябва да се възнагради… най-вече със секс!

Модата трябва да се следва. И независимо дали Ваште имат излишни кинти или не – длъжни са да ти дадат шанс да блеснеш като добър човек, който се поставя на мястото на тези, които са изпаднали в тежко положение.

А и има ли нещо по-тъжно от това да не отидеш на бал!? Няма!
Ако не отидеш – не си живял!
Ако не облечеш костюм веднъж в живота – не си живял!
Ако не се почувстваш принцеса за един ден – не си живял!
Ако не повръщаш в лимузина веднъж в живота – не си живял!

Младежи, много рано се научихте как да си правите реклама!

Ала тази реклама много несполучлива бе. Много жалка. Много прозрачна.

Пък като сте толкова загрижени за днешните абитуриенти – съберете им пари за такси в университет, вместо за бензинец да ги давате.

Прави сте, прави сте –  тогава няма да се чуе за Вас и Вашите чисти намерения.
Прави сте, прави сте –  тогава няма да се видят колите Ви, няма да Ви завидят за тях.

Обаче се чудя защо така настойчиво карате виртуалните Ви приятели да споделят снимките на колите Ви – помощ ли ще давате или имидж си създавате?!

Прави сте, прави сте – реклама винаги трябва да бъде на ниво.

А и какъв по-прекрасен сюжет за реклама може да бъде измислен: бедно момиче или момче, което среща във FaceBook група благодетел, който му дава и тиква (кола), и мишки (бензин), и пантофки, и дрехи, и щастие… Но… полунощ идва… бедното момиче или момче остава бедно. Остава самотно. Остава излъгано. Остава и необразовано, освен ако не съумее да съвместява три работни места с това да бъде студент (истински студент, а на плажуващ студент!)… А „благодетелят“ си сваля маската и отива да си продължи алкохолните запои – доволен, че е всички знаят колко добър човек е.

Автор: Мимо Гарсия / всички права запазени за http://www.mimo.bg

Статията също тук: http://mimogarcia.blog.bg/novini/2017/04/29/.1544207

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*