Зелените сертификати са не само дискриминационни, но и обидни за всеки гражданин | Днес от 12:00 ще протестираме пред Министерството на здравеопазването

Зелените сертификати са не само дискриминационни, но и обидни за всеки гражданин, защото властта индиректно иска да ни принуди да се ваксинираме, мислейки си, че ще ни баламоса с “възможността” да се тестваме през два дни.

Боже, това е пълна гавра! На фона на убийствени увеличения на ток, на дърва, на пелети, на храна, да товариш гражданите с още и още плащания е липса на човещина!

Предупреждавах ли, предупреждавах, че накрая на хората ще им писне, и ще избухнат. И за съжаление, ще се случи…

Не може да се въвеждат зелени сертификати при все че:

  • Милион пъти се повтори, че ваксинираните също могат да заразяват. Тогава аджеба защо те могат да влизат навсякъде, а?!
  • Колко случаи имаме вече на ваксинирани с тромбози, с получени инсулти?! Ами за хора, получили след ваксина инфаркти?! Лично на баба ми офталмоложката щеше да си почине, а е млада жена, едва на 45-6-годишна възраст. Ами за ваксинирани, развили синдром на Гилен-Баре, а?! Парализирани?!

Също защо никой не пита дали пък не умират толкова хора в болници, защото лекарите ни са некадърни?! И това го твърдя с чиста съвест. Другата ми баба я убиха в болница през април т.г., тъй като е с Алцхаймер, я хвърлиха в едно Ковид отделение, а тя си имаше супер кислород в кръвта (мерих я с пулсоксиметър) и имаше друг проблем – съмнение за инфаркт, за инсулт, но никой не я погледна, и ми я върнаха, за да не почина при тях, няколко часа преди да умре с декубитални рани-жив труп. На тези ли да ръкопляскам?! НИКОГА! На тези ли убийци в бели престилки, дето ми казаха другите жени в стаята ѝ, че не са я обърнали през всичките две седмици, да вярвам?! НИКОГА!

Днес, 20.10.2021 г. от 12:00 ч., съм на протеста, организиран от партия “Възраждане” и Костадин Костадинов, пред Министерството на здравеопазването, защото на този медицински фашизъм трябва да се даде отпор.

Държавата в момента иска да си измие ръцете, недавайки помощи на едва кретащия и все още нефалирал след три локдауна бизнес, като каже – “Имате право да работите с пълен капацитет”. Това само изроди могат да го сторят, защото е ясно, че следват фалити. При едва 20% ваксинирани, колко клиенти може да има?! Защото никой не е луд да дава да се тества, а и кой ще има време да чака на опашка пред лаборатии, които и досега бяха пълни! И не, не защото всички се плашат, а много мои приятели бяха принуждавани да се тестват всяка седмица по два пъти от кретени работодатели.

Но държавата сама ще се надхитри. Започва ударен сив сектор. Примерно, в молове, където са фризьори, козметици, маникюристи не може без тест. Окей, отива се на домашно посещение и готово. Държавата не взима и стотинка.

На заведение само с тест?! Хм, всички имаме приятели с ресторанти. Ще си се правят джамборета без касови бележки ли?!

Смехотворно! Жалко!

Румен Радев, който е издигнат от инициативен комитет, бъкан от агенти на Държавна сигурност, пък с голяма вероятност ще загуби втори мандат. От вчера мои приятели, негови досегашни фенове, ми казват: “Ще бойкотираме балотажа”. Отворете и Фейсбук страницата на Радев. До вчера тя бе пълна с хвалебствия, сега с право всичките му последователи са се обърнали срещу него. Анастас Герджиков, който ми е безличен и нямащ позиция, и не мисля, че е за този пост, ще спечели служебно при такъв развой.

И още нещо, приятели, днес отиваме на протест всякакви хора – ваксинирани, неваксинирани, всички сме заедно срещу разделението!

Тъжно ми е само за купилите си фалшив сертификат. Те нямат право на мнение. Защото са си го продали, купувайки си заробващ документ. Това е същата мерзост като да си продадеш гласа.

Ако човек няма позиция и заради нея не е готов да изтърпи проблеми, то той е част от стадото.