Какво да подарим на мъж?

Често задаван въпрос – „Какво да подарим на мъж за Коледа/Рожден ден/Имен ден и бла-бла“.
Ако Ви е близък, вложете творчество в подаръка, заиграйте се с общи спомени-истории. Няма да забравя как мой скъп приятел, архитект, остана очарован от съпругата си, която го изненада с торта барабан, намек към студентските му години. Дълги години припомняше за десерта къде от носталгия, къде от любов.

Цената не е определяща. Категорично. Щото пак ще се върна към архитекта – може да си купи, каквото желае, а и издържа жена си. Тоест и с пътуване до Китай да го „изненада“ – от неговия джоб е, ала няма как да си закупи емоции. Разбира се, разните сноби оценяват подаръка само от материална гледна точка, но стойностните хора ще разберат и от малкия голям жест.

Да, ако не познавате добре мъжа – заложете на пликче с пари, нека сам реши/разпредели сумата, а и не върви нахално да се месите в личното пространство със собствените си виждания за това какво е добре и какво не. Задължително напишете картичка от сърце, а не с дежурните пожелания!

Третият вариант – който аз днес използвах – е бонбони и бутилка алкохол. Това е препоръчителен подарък за колеги и стари познати-непознати. Върши чудесна работа. И с наздравицата, ще Ви споменат с добро. 😉

За Мимо Гарсия

Актьор от 2009 до 2014. Водещ на детско шоу от 2012 до 2015. Режисьор на филм през 2015. Създател и основен глас в ежеседмично предаване от 2015 до 2017. Коментатор в тв формат от 2017 до 2018. Автор на книги, сайт и блог. От 2018 създател на mimotrend.com
Публикувано в Други с етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *